Домашна сланина

чаден на буково дрво
За оние кои знаат што сакаат!

DomashnaSlaninaChadenaNaBukovoDrvo

Премногу труд и знање е вложено од страна на нашите врвни мајстори и познавачи на месо за да се достигне гарантираниот квалитет и врвниот вкус на овој производ. Внимателно одбраните суровини, кои детално се обработуваат и нотата на чад, му даваат посебен шмек на овој деликатес.