Црно лебче со шампињони во маслиново масло

crno-lebche-pojadok-slanina

Време е за појадок!

– Црно лебче
– Крем сирење
– Шампињони пржени во маслиново масло со вегета и оригано
– Домашна сланина димена на буково дрво Косиљак
– Марула