Свински врат

чаден на буково дрво
Комбинација на добар вкус и добар мирис се специфичностите на овој деликатесен сувомеснат производ.

WEB_SvinskiVratChadenBukovo

Вкусни сендвичи со Врат чаден на буково дрво, намаз, домати и краставици…
Омлет со Свински врат чаден на буково дрво, печурки и зачини…
Крцкава пица со свински врат, сигурно нема да кажете „Не, не сакам!“
На задоволствата им нема крај…

VratChadenNaBukovoDrvo