Тост со Врат чаден на буково дрво

pojadok-vrat-chadne

Време е за појадок!

Тост со:
– Врат чаден на буково дрво Косиљак
– Кашкавал
– Марула
– Путер
– Сос од топен кашкавал, мајонез, кечап и оригано