Јунешки суџук

Суџук произведен по традиционална рецептура.

JuneshkiSudzhuk
Комбинација од јунешко месо и добро одбрани природни зачини.
Може да се пржи, да се пече или пак да се вари. Како ќе го приготвите, изборот е ваш.
Нам, омилен ни е исечен на половина, да се види исклучителната
сочност на производот и ставен на жар, да се запече 2-3 минути.
Одлично оди во комбинација со ладно пиво.