Македонски колбас со кашкавал

Колбас со кравји кашкавал... ммммм!

MakedonskiKolbas
Нешто поинакво, за оние кои се подготвени да пробаат нешто иновативно и ново.
Идеален за печење на грил тава, за секојдневните оброци за целата фамилија.

Вкусни идеи со Македонски колбас со кашкавал