Сендвич со Македонски колбас со кашкавал

sendvich-makedonski

Време е за појадок!

Вкусен седвич со:
– Домашно лебче
– Македонски колбас со кашкавал
– Кашкавал
– Марула
– Домат
– Морков
– Мајонез