Сендвич со Печеница чадена на буково дрво

sendvich-so-pechenica

Вкусен појадок, за убав почеток на денот… 

– Тазе лебче
– Печеница чадена на буково дрво Косиљак
– Марула
– Кашкавал
– Маслинки