Сендвич со Чадена печеница

Време е за појадок! smile emoticon

chadena-pechenica-pojadok

Вкусен сендвич со:
– Чадена печеница
– Кашкавал
– Маслинки
– Мајонез
– Марула
– Рукола
– Шери

Добар апетит!