Кумановски суџук

чаден на буково дрво
Синоним за квалитет! Синоним за традиционално! Синоним за врвно кумановско!

KumanovskiSudzhuk

Кумановскиот суџук, со блага арома и вкус на чад, бидејќи е чаден на
буково дрво, ќе ги задоволи вкусовите на сите
што сакаат да вкусат нешто поинакво, нешто типично
само за Кумановскиот регион.
Без разлика каков избор ќе направите и во која комбинација
ќе биде на Вашата трпеза, нема да погрешите.

KumanovskiSudzhuk-2

Вкусни идеи со Кумановски суџук