Чадени пушеници

Доколку сакате да ги пробате сезонските месни прозводи, ова е еден од производите кои ви ги препорачуваме.

ChadeniPushenici
Секое традиционално домашно јадење можете да го направите повкусно со Чадените пушеници.
Вкусна чорба од грав, чорба од компири, вариво од зелка… тоа е тоа што се бара!