Чадени коски

За оние кои ја сакаат кујната на баба...

WEB_ChadeniKoski

… и за оние кои секогаш сакаат да се потсетат од деновите
на детството и традиционалните рецепти на својата баба.
Чорба од гравче, вариво од зелка, подварок, чорба од компири…
Чадените коски се полн погодок за ваков тип на јадења!