Чадени буткици

Одличен производ за подготовка на традиционални македонски јадења.

WEB_ChadenaButkica

Производ кој е достапен само во одредено време од годината, само за да се задоволат
сезонските гурмански навики на нашите потрошувачи.
Производ кој ќе ви ја даде потребната енергија за време на ладните зимски денови.