Печеница

чаден на буково дрво
Кога последен пат сте вкусиле нешто со извонреден вкус, изглед и мирис?

WEB_Pechenica

Благата нагласена нота на чад му ја дава специфичната арома, вкус и шмек на овој деликатесен производ. Совршен за хранлив појадок или вечера, богат со протеини. Може да се комбинира на илјада начини.
Кој може да му одолее на вкусен тост со Печеница чадена на буково дрво и топен кашкавал?

PechenicaChadenaNaBukovoDrvo