Хамбуршка сланина

чаден на буково дрво
Препуштете се на неодоливите ароми на овој вистински деликатес.

HamburshkaSlaninaChadenaNaBukovo

 Уште при самиот пресек на овој производ, јасно се гледа дека се работи за фино парче месо. Исецкајте ја
хамбуршката сланина на најтенки пачиња и пробајте ја со парче горгонзола, маслинки или пак сирен намаз.
Пржена Хамбуршка сланина чадена на буково дрво во комбинација со качамак и сирење… Едноставно превкусно!