Чадена печеница

Едноставно неодолива! Чадената печеница е уште еден деликатес кој е дел од нашата секојдневна исхрана.

WEB_ChadenaPechenica

Едноставна и обична, но сепак посебна, подготвена по традиционалните рецепти на нашите врвни мајстори.
Комбинацијата од разни зачини, го прават нејзиниот вкус уште поспецифичен и поинтересен.
Одлична е за љубителите на ароматични сендвичи, сирни намази, маслинки, особено долку е исецкана на најтенки парчиња.

ChadenaPechenica