Кумановски тенок колбас

чаден на буково дрво
Еден од нашите најпопуларни и најпродавани колбаси.

ku Без разлика дали ќе се испржи на скара, испече или ќе се вари во некоја манџа, неодоливта пикантна арома си го прави своето. На секое јадење овој колбас му дава поинаков вкус и шмек. Препорачливо е секогаш да го имате во Вашиот фрижидер.

KumanovskiTenok-2