Крањски колбас

чаден на буково дрво
Неодолива арома, мирис и интересна шарена текстура се карактеристиките на овој колбас.

KranjskiKolbas Љубителите на добра скара не би можеле да замислат било каква гурманска средба без овој производ.

Вкусни идеи со Крањски колбас