Јунешки колбас

Традицонален домашен вкус, крупно мелени парчиња од јунешко месо, неодолива арома... сочно и вкусно!

JuneshkiKolbas
Внимателно одбраните состојки, благата зачинска компонента, специфичната арома,
го прават овој колбас идеален за секој вкусен оброк.