Премиум тенок колбас

чаден на буково дрво
Скара, друштво, пиво...
WEB_DomashenKolbasTenok

За вкусовите не дискутираме, можете да го запечете на скара, додадете во манџа или едноставно испржите.
Со овој производ не може да погрешите.

WEB_DomashenKolbasTenok