Премиум колбас дебел

чаден на буково дрво
Задоволство ни е да ви го направиме животот повкусен.
WEB_DomashenKolbasTenok

Крупно сецканата хамбуршка сланина, допринесува овој колбас да добие идеална сочност и крцкавост.
Пробајте го овој уникатен колбас, на скара со добро друштво и пиво.

WEB_DomashenKolbasTenok