Шунка Специјал

Се произведува само од добро одбрани висококвалитетни парчиња од свински бут и специфични зачини.

ShunkaSpecijal
Шунка која на секое јадење ќе му го даде она совршеното.
Изразената сочност и врвниот квалитет се едни од причините
зошто овој производ треба почесто да е на вашата трпеза.
Како и со што ќе ја искомбинирате, оставаме на вас и на вашата имагинација.

ShunkaSpecijal-2

Вкусни идеи со Шунка Специјал