Ролована панцета

чаден на буково дрво
Единствени сме на македонскиот пазар со овој производ.

RolovanaPancetaBukovoDrvo

Деликатесен производ од свинско месо со врвен квалитет, чаден на буково дрво. Ретко кој може да одолее на овој вкус. Вистинскиот избор на вистинските гурмани!