Домашни ребра

чаден на буково дрво
Вкусно, повкусно, највкусно!

WEB_TablaRebra

Печено Домашно ребро на скара со компири, рузмарин и вкусен сочен сос… Мммм!
Сон на секој вистински гурман. Одлично оди во комбинација со чаша црвено вино.