Домашен бут

чаден на буково дрво
Што е вкусно, вкусно е! Деликатесен производ од свинско месо, чаден на буково дрво.

but

Малите, вкусни задоволства го прават животот поубав. Идеален е за вкусни сочни тостови, сендвичиња со моцарела и песто сос, одлично се комбинира со секој вид на зеленчук. Зарем сеуште го немате пробано овој наш производ?