Чаден свински врат

Идеално сочен баланс, за сериозните љубители на чадено месо, со секогаш идеална текстура.

ChadenSvinskiVrat

Сочна пица со Чаден свински врат, рукола, шери домат и моцарела…
Тост со Чаден свински врат и топен кашкавал… Идеално!

ChadenSvinskiVrat

Вкусни идеи со Чаден свински врат