Селски колбас

чаден на буково дрво
Во комбинација со гравче на тавче, едноставно полн погодок!

SelskiKolbas Одбрани суровини, специфичи природни зачини, ситно сецкани парчиња од праз му ја даваат висококвалитетната вредност на овој производ.